Prijzen excl. BTW
Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen aan huis!
Ook op zaterdag
Incl. 3 weken huur (portaal)
Incl. 1 week huur (haakarm)

Konings Container Verhuur

Container huren Etten-Leur

Welkom bij Konings Container Verhuur, uw toegewijde partner voor containerverhuur en -oplossingen. Of u nu bezig bent met een grote verbouwing, een bouwproject leidt, of gewoon behoefte heeft aan een efficiënte afvalbeheeroplossing, wij staan klaar om u te helpen. Container huren Etten-Leur.

Portaal containers, Container huren Etten-Leur

Alle prijzen gelden excl. BTW en met 3 weken huur, langer dan 3 weken € 2,- extra per dag.

Vertrouwde service

Binnen 24 uur geleverd

Prijzen excl. BTW

Incl. 3 weken huur

Bezorgen & Ophalen

Veilig betalen via iDeal

Haakarm containers, Container huren Etten-Leur

Alle prijzen gelden excl. BTW en zijn met 1 week huur, tenzij anders afgesproken.

Veelgestelde vragen

Bij het huren van een afvalcontainer krijgen wij regelmatig vragen over het bestellen, huren, betalen en terugbrengen van de container. Hieronder vind je de meeste gestelde vragen op een rijtje. Container huren Etten-Leur.
 • Hoe werkt bestellen?

  U kunt kiezen uit diverse Portaal en Haakarm containers, sommige kunnen via iDeal direct veilig afgerekend worden. Sommige staan ook op aanvraag, hiervoor dienst u eerst het contactformulier in te vullen of ons telefonisch te contacten. We hanteren voor diverse regio’s andere prijzen, om de juiste regio te kiezen kunt u heel makkelijk de link aanklikken om dit te checken.

 • Heb ik een account nodig?

  Nee, een account is niet nodig om een bestelling te plaatsen.

 • Vergunning nodig?

  In een aantal gemeenten is het nodig een melding te maken, voor we de container komen plaatsen, bij enkele gemeente is het zelfs nodig een vergunning aan te vragen. Om zeker te zijn dat dit in jouw gemeente niet het geval is verwijzen we je graag door naar de website van de gemeente. 

 • Ontvang ik een factuur?

  U ontvangt een factuur in de orderbevestiging nadat de betaling is afgerond, deze factuur is bijgevoegd in de bijlage.

 • Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen of ophalen van de container?

  Nee, bij het plaatsen of afvoeren van de container hoeft u niet aanwezig te zien. Indien u bij de opmerkingen geen plaatsingsinformatie heeft doorgegeven, zal de chauffeur de beste plaats voor de container kiezen. Bij de opmerkingen kunt u ook aangeven dat u voor het plaatsen gebeld wil worden. Let er op dat de container vrij bereikbaar is voor de chauffeur bij het afvoeren. Hou daarbij ook rekening dat u de container niet te vol laadt, niet meer dan 20 cm boven de rand.

 • Wat mag er in de container?

  Bij al onze containers hebben wij een lijst wat in de container en wat niet. Heeft u daar specifieke vragen over dan kunt u ons telefonisch hierover contacten.

 • Afvalcontainer plaatsen, wat moet ik weten?

  Bestel je afvalcontainer vandaag voor 13.00 uur, dan leveren wij deze de volgende werkdag bij je af. Of op een andere dag als jou dat beter uit komt. Zorg ervoor dat er voldoende plek vrij is voor de afvalcontainer. Je kunt bijvoorbeeld een parkeerplaats afzetten met lint of pionnen. Bekijk ook goed of je hier een vergunning voor nodig hebt. Onze chauffeur zal de container vervolgens afleveren op de door jou aangegeven locatie.

Arek Aszyk
Arek Aszyk
2023-05-09
Superfijne en vlugge levering Makelijk online te bestellen. Vlugge levering. Super vriendelijk personeel. De chauffeur was vriendelijk en vroeg waar ik hem wilde hebben staan,niets was teveel. Dus een fijne en prettige ervaring.
Dennis Kil
Dennis Kil
2023-05-04
Top bedrijf!! Zeer nette prijzen, snelle service en vriendelijk. Zelfs met het tussentijds wisselen van de containers (veel te klein besteld natuurlijk) stond er snel weer een lege container voor ons klaar zodat wij vooruit konden. Topperss!!!
Samir Betrian
Samir Betrian
2023-04-24
Goed bedrijf Relaxte personeel
Jeffrey Paulusse
Jeffrey Paulusse
2022-07-04
Vrijdags netjes een container geplaatst volgens afspraak. Maandag weer netjes opgehaald. Super geregeld.
n. jooren
n. jooren
2021-05-07
Fijn bedrijf alles wordt netjes optijd gebracht en opgehaald. Zelfs bij een verkeerde plaatsings datum mijnerzijds kon alsnog de container snel door hun geleverd worden. Top!
Joeri Matthijssen
Joeri Matthijssen
2021-03-29
Container afgelopen week online aangevraagd (6 kuub puincontainer). Kwamen hem netjes bezorgen op afgesproken tijdslot, waarbij de puincontainer zelfs een klep had om in te rijden. Goede extra service dus, waar ik niet op gerekend had. Bij melding dat hij weer opgehaald kon worden, waren ze er binnen 3 uur. Prima service en website is duidelijk en overzichtelijk.